Com moltes de vosaltres sabreu, aquest curs hem estrenat comissió de Menjador, liderada per l’Eli, la Marta, la Núria, la Patrícia i la Soledad, amb l’objectiu de millorar els menús, visitar el menjador esporàdicament i saber més sobre les activitats que els nostres fills i filles fan al migdia.
I ens consta que no han perdut el temps! Durant aquests mesos han parlat amb l’empresa de menjador i han visitat els espais durant l’hora de dinar. Voleu saber què han descobert?
- Que el menjar es fa gairebé tot a l’escola
- Que es fan sobre 320 menús al dia
- Que no hi ha cap infant vegetarià
- Que hi menys soroll i més germanor amb la barreja de cursos a les taules
- Que al pati es fa joc lliure
Però a més a més, una membre de la comissió ha fet una formació amb l’Agència de la Salut Pública de la Generalitat i entre totes revisen el menú mensualment i proposen canvis perquè l’alimentació dels nostres fills i filles sigui més saludable.
De moment han tret del menú el pernil dolç, com aliment processat, els nuggets i els galets amb beixamel. A canvi, han inclòs aliments tan saludables com la quinoa i la pasta integral.
Val a dir que l’entesa de l’empresa que gestiona el menjador a l’escola i la comissió, és molt positiva i receptiva.
Els propers objectius de la comissió són:
- Fer enquesta d’opinió sobre el servei
- Introduir iogurt ecològic
- Treballar determinats ingredients pedagògicament