Com moltes de vosaltres sabreu, aquest curs hem estrenat comissió de Menjador, liderada per l’Eli, la Marta, la Núria, la Patrícia i la Soledad, amb l’objectiu de millorar els menús, visitar el menjador esporàdicament i saber més sobre les activitats que els nostres fills i filles fan al migdia.

I ens consta que no han perdut el temps! Durant aquests mesos han parlat amb l’empresa de menjador i han visitat els espais durant l’hora de dinar. Voleu saber què han descobert?

  • Que el menjar es fa gairebé tot a l’escola
  • Que es fan sobre 320 menús al dia
  • Que no hi ha cap infant vegetarià
  • Que hi menys soroll i més germanor amb la barreja de cursos a les taules
  • Que al pati es fa joc lliure

Però a més a més, una membre de la comissió ha fet una formació amb l’Agència de la Salut Pública de la Generalitat i entre totes revisen el menú mensualment i proposen canvis perquè l’alimentació dels nostres fills i filles sigui més saludable.

De moment han tret del menú el pernil dolç, com aliment processat, els nuggets i els galets amb beixamel. A canvi, han inclòs aliments tan saludables com la quinoa i la pasta integral.

Val a dir que l’entesa de l’empresa que gestiona el menjador a l’escola i la comissió, és molt positiva i receptiva.

Els propers objectius de la comissió són:

  • Fer enquesta d’opinió sobre el servei
  • Introduir iogurt ecològic
  • Treballar determinats ingredients pedagògicament

Aquest lloc web utilitza cookies perquè tinguis la millor experiència com a usuari. Si continues navegant donaràs el teu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies